· Anadolu Ajansı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Hasan Basri Yalçın, "Milli Birlik ve Kardeşlik Projemizi sonuna kadar götüreceğiz. Ülkemizde huzur ve kardeşlik iklimini yeniden inşa edeceğiz. " dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Hasan Basri Yalçın, "Milli Birlik ve Kardeşlik Projemizi sonuna kadar götüreceğiz" dedi. Yalçın, geçmişte ana dilin konuşulmasının yasak olduğu dönemlerin geride bırakıldığını ve başörtülü kadınların kamunun her alanında görev yapabilmesinin iktidar dönemlerinin başarısı olduğunu ifade etti. Hedeflerini şöyle sıraladı. Hiçbir zaman mevcut icraatlarla yetinmeyeceklerini belirten Yalçın, daha barışçıl ve insana yaraşır bir yaşam inşa etmeyi hedeflediklerini kaydetti.
Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Hamit Sümer, teşkilatın gücünün milletin gönlünde ne kadar yer edindiğiyle ölçüldüğünü belirtti. Teşkilat çalışmaları sürecek. Hamit Sümer, Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda sahada çalışmayı sürdüreceklerini ve vatandaşlarla kurulan gönül bağını güçlendirmeye devam edeceklerini söyledi.
Kaynak: Anadolu Ajansı · Derleyen: Elif Aktürk