· Cumhuriyet
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Fransa maçının ardından yaptığı açıklamada, takımın 'mental ve fiziksel en iyi maçlarından birini' oynadığını belirtti. 'Ufak bir hatadan dolayı' gol yendiğini söyledi.
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Fransa ile oynanan ve kaybedilen hazırlık maçının ardından bir değerlendirme yaptı. Montella, maçın takımın şu ana kadar oynadığı en iyi maçlardan biri olduğunu, korakor bir mücadele yaşandığını ve herkesle mücadele edilebileceğinin gösterildiğini söyledi.
Montella, oyuncularının çok iyi oynadığını belirtirken, 'ufak bir hatadan dolayı' gol yendiklerini ifade etti. Saha zemininin kendilerine yardımcı olmadığını ve rakiplerin fiziksel-zihinsel üstünlüğüne karşı çok enerji harcadıklarını ekledi.
Montella, daha önceki açıklamalarında Fransa maçı öncesi yeni başarılar beklediğini ve daha güzel günler yaşanacağını belirtmişti.
Kaynak: Cumhuriyet · TRBülten tarafından derlendi