· TRT Haber
Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi, Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festivalin ilk gününde uçuş yaptı; binlerce ziyaretçi gösteriyi cep telefonlarıyla kaydetti.
Türk Yıldızları, Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST Güneydoğu’nun ilk gününde gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Festival alanını dolduran binlerce kişi, akrobatik hareketleri ilgiyle izledi.
Katılımcılar uçakların manevralarını cep telefonlarıyla kaydederken, gösteri sırasında Türk bayrağının anlamını anlatan “Bu Bayrak” şiiri okundu. Festival, 4 Ekim’e kadar çeşitli etkinliklerle sürecek.
Türk Yıldızları daha önce Romanya ve Mısır’da da gösteri uçuşları gerçekleştirmişti. Şanlıurfa’daki etkinlik, ekibin bu gösterilerinin ardından düzenlenen yeni organizasyon oldu.
Kaynak: TRT Haber · TRBülten tarafından derlendi