TFF görevlisi Ebubekir Uçar’ın hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı

· Cumhuriyet

TFF görevlisi Ebubekir Uçar’ın hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) Güvenlik Birim Sorumlusu olarak görev yapan Ebubekir Uçar’ın hayatını kaybettiği trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sanırım, görüntülerde, hafif ticari araçla çarpışan Uçar’ın otomobilinin defalarca takla attığı görüldü.

Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan. Cumhuriyet Arşiv 1930 Yılından Bugüne 5.485.115+ Haber Kupürü App Store Google Play 50 BİN + İndirme Size En Uygun Paketi Seçin 4.5 değerlendirme Abonelik Seçeneklerini İnceleyin Edebiyatın. Kültürün Nabzı Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

Kaza, 17 Ağustos saat 17.00 sıralarında Acarlar Mahallesi Yeni Riva Yolu'nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Ebubekir Uçar'ın kullandığı ve trafikte makas atarak ilerlediği öne sürülen otomobil, aynı yönde seyreden hafif ticari araçla çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kaza nedeniyle trafik akışını kontrollü olarak sağladı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Uçar'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Çevredeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Uçar'ın kullandığı otomobil ile hafif ticari aracın çarpışma anları yer aldı.

Görüntülerde otomobilin çarpışmanın ardından defalarca takla attığı görüldü.

Kazada hayatını kaybeden Ebubekir Uçar için 18 Ağustos'ta Pendik Koca Sinan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Uçar, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Pendik Koca Mezarlığı'nda toprağa verildi.