· AA Kültür
Paramount CEO'su David Ellison, Warner Bros. Discovery ile birleşme tamamlandığında yeni şirketin Skydance adını taşıyacağını ve iki stüdyonun mirasının korunacağını söyledi.
Paramount ile Warner Bros. Discovery'nin birleşmesi tamamlandığında kurulacak şirket Skydance adını taşıyacak. Paramount Skydance CEO'su David Ellison, açıklamayı X hesabından yaptı.
Ellison, yeni yapının iki stüdyonun özgün kimliklerini, mirasını ve güçlü markalarını koruyacağını belirtti. Skydance'in yaratıcı üretime odaklanacağını ve iddialı hedefler için risk almaya hazır olduğunu ifade etti.
Paramount ile Warner Bros. Discovery, şubatta işletme değeri üzerinden yaklaşık 110 milyar dolarlık birleşme anlaşmasına varmıştı.
Kaynak: AA Kültür · Derleyen: Elif Aktürk