MÜSİAD EXPO 2026 Uluslararası Ticaret Fuarı bugün sona eriyor

· Anadolu Ajansı

MÜSİAD EXPO 2026 Uluslararası Ticaret Fuarı bugün sona eriyor

İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen MÜSİAD EXPO 2026 fuarının son gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaret etmesi bekleniyor ve uluslararası işbirliği anlaşmaları imzalanacak.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) düzenlediği MÜSİAD EXPO 2026 Uluslararası Ticaret Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde bugün sona eriyor. 25 bin metrekarelik alanda, 18 sektörden 369 firmanın katıldığı etkinlik, 114 ülkeden 50 binden fazla profesyonel ziyaretçi çekti.

Fuarın son gününde uluslararası işbirliği anlaşmaları imzalanacak ve bazı ülkeler sunumlarını yapacak. Öğleden sonra fuarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret etmesi bekleniyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat da incelemelerde bulunacak.

Fuar kapsamında daha önce 29. Uluslararası İş Forumu yapıldı, 70'ten fazla ülkeden 400'ün üzerinde alım heyeti ile Türk firmalar bir araya geldi.

Arka plan

Kaynak: Anadolu Ajansı · TRBülten tarafından derlendi