Milas Belediyesi'ne rüşvet ve ihale operasyonu: 29 gözaltı

· Cumhuriyet

Milas Belediyesi'ne rüşvet ve ihale operasyonu: 29 gözaltı

Muğla merkezli 13 ilde düzenlenen rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma operasyonunda, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz'un da aralarında bulunduğu 29 kişi gözaltına alındı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında, Milas Belediyesi'ne yönelik 13 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonda 29 şüpheli yakalandı. Hakkında gözaltı kararı verilen 35 kişiden, Belediye Başkanı Fevzi Topuz ve oğlu Doruk Topuz'un da aralarında bulunduğu 29 kişi yakalandı.

Şüpheliler bu suçlamalarla gözaltına alındı. Şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurma, rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma suçlamalarının yanı sıra nitelikli dolandırıcılık ile resmi belgede sahtecilik suçlamalarıyla gözaltına alındığı bildirildi.

Arka plan

Kaynak: Cumhuriyet · Derleyen: Elif Aktürk