· Cumhuriyet
Milli okçu Mete Gazoz, Antalya'daki kampında yaptığı açıklamada Los Angeles'ta hem bireyselde hem de takım kategorisinde birinci olmayı amaçladığını söyledi.
Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, Antalya'nın Serik ilçesinde sürdürdüğü kamp çalışması sırasında açıklamalarda bulundu. Milli sporcu, 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunları'nda hem bireysel hem de takım kategorisinde altın madalya kazanmayı hedeflediğini açıkladı.
Milli sporcu, 2027 yılında İstanbul'da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası'nda ev sahibi avantajı ve taraftar desteğiyle önemli bir başarı yakalamak istediğini dile getirdi.
Paris 2024'te Türk bayrağını Busenaz Sürmeneli ile birlikte taşımanın gururunu yaşadığını da sözlerine ekledi.
Milli okçu, 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunları'nda çifte madalya alma amacını ve Dünya Kupası sezonunu 7 madalyayla tamamladığını daha önceki açıklamalarında da vurgulamıştı.
Kaynak: Cumhuriyet · TRBülten tarafından derlendi