· Anadolu Ajansı
İtalya Teknik Direktörü Roberto Mancini, UEFA Uluslar Ligi maçında Türkiye’yi hafife almanın hata olacağını belirterek rakibin güçlü oyunculara sahip olduğunu söyledi.
İtalya Teknik Direktörü Roberto Mancini, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup’taki dördüncü maçta Türkiye’yi ağırlayacaklarını ve karşılaşmanın kolay geçmeyeceğini söyledi.
Mancini, Fransa maçından yalnızca iki gün sonra sahaya çıkacaklarını belirterek kadroda değişiklik ve rotasyon yapacaklarını açıkladı. Türkiye’nin Arda Güler ve Barış Alper Yılmaz’dan yoksun olmasına rağmen güçlü bir takım olduğunu söyleyen İtalyan teknik adam, Vincenzo Montella’nın Dünya Kupası’na taşıdığı ekiple önemli işler yaptığını ifade etti.
Türkiye’nin Belçika yenilgisi sonrası sahaya çıkacağını hatırlatan Mancini, rakibi küçümsemenin ciddi bir hata olacağını vurguladı. İtalya Futbol Federasyonu ayrıca ağrıları bulunan Moise Kean’in kampı terk ettiğini duyurdu; maç TSİ 21.45’te başlayacak.
Bu açıklama, arşivdeki önceki haberlerde yer alan İtalya’nın Türkiye karşısında temkinli olması gerektiği değerlendirmesini sürdürüyor. Türkiye’nin İtalya maçı öncesi hazırlıklarını tamamladığı da daha önce aktarılmıştı.
Kaynak: Anadolu Ajansı · TRBülten tarafından derlendi