Kuruçaylar suç örgütü yerleştirmiş... Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’le yazışan avukat gözaltına alındı

· Cumhuriyet

Kuruçaylar suç örgütü yerleştirmiş... Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’le yazışan avukat gözaltına alındı

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’le WhatsApp yazışmaları yaptığı belirlenen avukat Elifnur Gürcü gözaltına alındı. Gürcü’nün Kuruçaylar suç örgütü tarafından Çiçek'in yanına yerleştirildiği ortaya çıktı.

Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan. Cumhuriyet Arşiv 1930 Yılından Bugüne 5.485.115+ Haber Kupürü App Store Google Play 50 BİN + İndirme Size En Uygun Paketi Seçin 4.5 değerlendirme Abonelik Seçeneklerini İnceleyin Edebiyatın. Kültürün Nabzı Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek 'le WhatsApp yazışmaları yaptığı belirlenen avukat Elifnur Gürcü gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı 'nın yürüttüğü soruşturmada elde edilen bulgularda. Gürcü'nün Kuruçaylar suç örgütü tarafından Belediye Başkanı İlkay Çiçek'in yanına yerleştirildiğinin de tespit edildiği belirtildi.