· Habertürk
Bursa'nın hatalı sollama yaptığı öne sürülen TIR, karşı yönden gelen motosikletle çarpıştı. Feci kazada motosikletteki 2 kişi hayatını kaybederken, TIR şoförünün alkollü olduğu iddia edildi
Bursa'da, Yenişehir-İnegöl yolu Söylemiş Mahallesi mevkisinde, hatalı sollama yaptığı iddia edilen R.Ö'nün kullandığı TIR ile karşı yönden gelen Remzi M. (18) idaresindeki motosiklet çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi gönderildi.
AA'nın haberine göre, motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Motosiklette bulunan Yusuf E. ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Yenişehir Devlet Hastanesi Acil Servisinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Öte yandan, TIR şoförünün alkollü olduğu ve kazadan önce ilçe merkezinde park halindeki bir araca çarpıp olay yerinden kaçtığı öne sürüldü. Jandarma ekipleri kazaya ilişkin inceleme başlattı.