Gülistan Doku soruşturmasında dört kişi daha tutuklandı

· Sabah

Gülistan Doku soruşturmasında dört kişi daha tutuklandı

Tunceli'de kaybolan Gülistan Doku soruşturmasının 6'ncı dalga operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden dördü tutuklanırken toplam tutuklu sayısı 36'ya ulaştı.

Tunceli'de kaybolan üniversite öğrencisi Gülistan Doku ile ilgili yürütülen soruşturmanın altıncı dalga operasyonunda gözaltına alınan 11 şüpheliden dördü tutuklandı. Son kararlarla birlikte dosyadaki toplam tutuklu sayısı 36'ya yükseldi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan operasyon kapsamında, aralarında emekli ve halen görevde olan emniyet mensuplarının da yer aldığı şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Soruşturmanın önceki aşamalarında, eski Tunceli İl Jandarma Komutan Yardımcısı Ali Kahraman ile eşi Burçin Hızlı Kahraman ve Mehmet Aca'nın da tutuklanmasıyla tutuklu sayısı 32'ye yükselmişti.

Arka plan

Kaynak: Sabah · TRBülten tarafından derlendi