Gizem Örge'den şampiyonluk sözleri: 'Evimizde İstiklal Marşı okumak hayalimdi'

· Cumhuriyet

Gizem Örge'den şampiyonluk sözleri: 'Evimizde İstiklal Marşı okumak hayalimdi'

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın liberosu Gizem Örge, Avrupa Voleybol Şampiyonası'ndaki zaferin ardından görüşlerini aktardı.

Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan. Cumhuriyet Arşiv 1930 Yılından Bugüne 5.485.115+ Haber Kupürü App Store Google Play 50 BİN + İndirme Size En Uygun Paketi Seçin 4.5 değerlendirme Abonelik Seçeneklerini İnceleyin Edebiyatın. Kültürün Nabzı Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

Örge, uzun ve zorlu bir yaz geçirdiklerini belirterek takım arkadaşlarıyla gurur duyduğunu söyledi.

"Ben bu maçı anlatamam, biz ne yaşadık bilmiyorum, ülkeye ne yaşattık bilmiyorum! Herkesle gurur duyuyorum! Çok büyük bir iş başardık. Uzun bir yazdı, sakatlıklar oldu ama yüreğimizi ortaya koyduk. Seyircimize teşekkür ediyorum. Evimizde İstiklal Marşı okumak hayalimdi. 4. setten sonra film koptu bende, ondan sonra ne yaşadık biz! Kupayı aldığımız için çok mutluyum. Bu takımın başardıklarıyla gurur duyuyorum. Alnımız ak başımız dik! "