Gerilim ve korku filmi "Soy" 9 Ekim'de vizyona girecek

· Anadolu Ajansı

Gerilim ve korku filmi "Soy" 9 Ekim'de vizyona girecek

Geçmişten bugüne uzanan kadim bir lanetin izini süren mistik gerilim-korku filmi "Soy" 9 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak.

EDITION Kültür Gerilim ve korku filmi "Soy" 9 Ekim'de vizyona girecek Geçmişten bugüne uzanan kadim bir lanetin izini süren mistik gerilim-korku filmi "Soy" 9 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak. Aişe Hümeyra Akgün 11 Eylül 2026 • Güncelleme : 11 Eylül 2026 İSTANBUL İlk kısa tanıtımı yayımlanan filmde başrolleri Farah Zeynep Abdullah, Barış Arduç, Mehmet Yılmaz Ak, Özge Özacar ve Tamer Levent paylaşırken, Tuba Büyüküstün konuk oyuncu olarak yer alıyor. Aişe Hümeyra Akgün 11 Eylül 2026 • Güncelleme : 11 Eylül 2026 İSTANBUL İlk kısa tanıtımı yayımlanan filmde başrolleri Farah Zeynep Abdullah, Barış Arduç, Mehmet Yılmaz Ak, Özge Özacar ve Tamer Levent paylaşırken, Tuba Büyüküstün konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Zaman ve hafıza temaları etrafında şekillenen yapım, 9 Ekim'de vizyona girecek.

Uluslararası yapım şirketi Rozam'ın Türkiye'deki ilk projesi "Soy", geçmişle bugün arasında kurduğu bağ üzerinden kadim bir lanetin izini süren karanlık. Uluslararası yapım şirketi Rozam'ın Türkiye'deki ilk projesi "Soy", geçmişle bugün arasında kurduğu bağ üzerinden kadim bir lanetin izini süren karanlık ve gizemli bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyor.

Tanıtımda, filmin oyuncu kadrosunun performanslarının yanı sıra sinematografi ve sanat yönetimine ilişkin ilk görüntüler izleyiciyle paylaşıldı.

Filmin orijinal hikayesi Turki Al Alshikh'e ait. Yönetmen koltuğunda, korku ve gerilim sinemasındaki çalışmalarıyla tanınan Maxime Alexandre'ın oturduğu filmin senaryosunu Turki Al Alshikh, Şükrü Necati Şahin ve Melih Özyılmaz kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda, korku ve gerilim sinemasındaki çalışmalarıyla tanınan Maxime Alexandre'ın oturduğu filmin senaryosunu Turki Al Alshikh, Şükrü Necati Şahin ve Melih Özyılmaz kaleme aldı.

CB Medya yapımı filmin yürütücü yapımcılığını Saner Ayar üstlenirken, yapım sürecini Diloy Gülün ve Yağmur Ayar gerçekleştiriyor.

Haberi Paylaş Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.