Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı konuk ediyor

· Habertürk

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı konuk ediyor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci hafta maçında RAMS Park'ta Barcelona'yı ağırlayacak. İlk maçını kaybeden sarı-kırmızılılar ilk puanını arıyor.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci hafta mücadelesinde yarın saat 22.00'de RAMS Park'ta İspanya ekibi Barcelona ile karşılaşacak. TRT 1 ve tabii platformundan yayımlanacak maçı İtalyan hakem Marco Guida yönetecek. İlk hafta maçında Sporting'e 3-1 yenilen sarı-kırmızılılar, turnuvadaki ilk puanlarını hedefliyor.

Ev sahibi ekipte sakatlığı süren Wilfried Singo ile UEFA kadrosunda yer almayan Kaan Ayhan, Kazımcan Karataş, Arda Ünyay, Eyüp Aydın ve Can Armando Güner forma giyemeyecek. Konuk Barcelona'da ise sakatlıkları bulunan Raphinha, Roony Bardghji, Andreas Christensen ve Frenkie de Jong maç kadrosunda yer almayacak.

Teknik direktör Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın başındaki 150. galibiyetini ararken, tecrübeli futbolcu İlkay Gündoğan da görev verilmesi halinde eski takımına karşı sahaya çıkacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki son 10 iç saha maçının 4'ünü kazanırken, Avrupa kupalarındaki son 11 iç saha karşılaşmasında yalnızca 1 kez mağlup oldu.

Arka plan

Kaynak: Habertürk · TRBülten tarafından derlendi