· Anlatılanın Ötesi - Spor
Başkan Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk'a güvenlerinin tam olduğunu açıkladı ve takımın hedeflerinden sapmayacağını belirtti.
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübün sitesinden yaptığı açıklamada, teknik direktör Okan Buruk'a olan güvenin tam olduğunu ifade etti. Özbek, Trabzonspor maçı sonrası Buruk'u arayarak moral vermiş ve Pazar günü yüz yüze görüşmüş.
Özbek, bazı basın ve sosyal medyada yer alan, kendisine ve yönetime atfedilen iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. 'Okan Buruk’a dün de inancımız ve güvenimiz tamdı; bugün de tamdır' diyen Özbek, Galatasaray'ın her puan kaybında kriz senaryoları üreten anlayışla karşı karşıya olduklarını belirtti.
Başkan, taraftarları üzdüklerinin farkında olduklarını ancak şampiyonluk ve Avrupa hedeflerinden sapmadan ilerleyeceklerini kaydetti. Takımın, Buruk yönetiminde aynı inanç ve kararlılıkla yoluna devam edeceğini vurguladı.
Bu açıklama, son dönemdeki benzer tam destek mesajlarının bir devamı niteliğinde.
Kaynak: Anlatılanın Ötesi - Spor · TRBülten tarafından derlendi