· Cumhuriyet
AKP'li Eyyüp Kadir İnan, İzmir'in Cumhur İttifakı'nın kalesi haline geldiğini belirterek Recep Tayyip Erdoğan'ın 2028'de yeniden seçileceğini söyledi.
AKP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, partisinin Buca İlçe Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, İzmir'in Cumhur İttifakı'nın kalesi olduğunu savundu. Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonu'ndaki buluşmaya il teşkilatı ile parti yöneticileri katıldı.
İnan, 2028 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ın rekor oyla yeniden seçileceğini ifade etti.
Heyet daha önce ziyaret etmişti. AKP Genel Sekreteri Eyüp Kadir İnan ve beraberindeki heyet, daha önce partiye katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı ziyaret etmişti.
Kaynak: Cumhuriyet · Derleyen: Elif Aktürk