· TRT Haber
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, TSKGV'nin 39. kuruluş yıl dönümü nedeniyle sosyal medyadan bir mesaj yayımladı.
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının 39. kuruluş yıl dönümünü sosyal medya üzerinden kutladı. Duran, vakfın Türkiye'nin savunma sanayisinde tam bağımsızlık hedefinin önemli yapı taşlarından biri olduğunu ifade etti.
Duran, vakfın kurulduğu günden bu yana yerli savunma sanayisinin gelişmesinde rol üstlendiğini ve TSK'nın kabiliyetlerinin güçlendirilmesine katkı sunduğunu belirterek, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda güçlü ve caydırıcı bir Türkiye için savunma sanayisini ileri taşımaya devam edeceklerini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan da daha önce aynı vakfın yıl dönümünü tebrik etmiş, vakıf ise kuruluş yıl dönümünü 400 lise öğrencisi ile kutlamıştı.
Kaynak: TRT Haber · TRBülten tarafından derlendi