· Habertürk
Liman Başkanı T.A. ve bir personel, bir acente sahibinden yat girişleri için avro talebinde bulundukları iddiasıyla gözaltına alındı. Aramalarda çok sayıda para ve silah ele geçirildi.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Liman Başkanı T.A. ve Liman Başkanlığı çalışanı Ö.Ç., rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Operasyon, bir acente sahibinin, Rus bir iş insanına ait lüks yatın her girişinde kendisinden 2 bin avro talep edildiğini bildirmesi üzerine başlatıldı.
T.A.'nın makam odasına para teslimatı yapılmasının ardından düzenlenen operasyonda iki şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda 66 bin 280 avro, 440 pound, 660 dolar, 52 bin 200 liranın yanı sıra ruhsatsız tabanca ve fişekler ele geçirildi.
Bodrum'da daha önce de uyuşturucu operasyonları düzenlenmiş ve şüpheliler tutuklanmıştı. Bu operasyon, ilçedeki farklı bir suç türüne yönelik yeni bir soruşturmayı temsil ediyor.
Kaynak: Habertürk · TRBülten tarafından derlendi