· Habertürk
Beşiktaş, bu sezon oynadığı 10 resmi maçta 17 gol kaydederken, goller 11 farklı futbolcudan geldi. Siyah-beyazlılarda son 2 maçta 4 gol atan Dusan Vlahovic 4 golle zirvede yer alırken, Cerny ve Orkun 3'er golle takip etti. Asist krallığında ise 4 asistle Junior Olaitan öne çıktı.
Beşiktaş bu sezon oynadığı 10 resmi maçta 17 gol attı. Siyah-beyazlılarda, bu gollerde tam 11 farklı futbolcunun imzası bulunuyor.
Kara Kartal’da şu ana dek savunmadan hücuma 9 farklı futbolcu gol atarken. İlk sırada son 2 maçta 4 kez ağları sarsan Vlahovic yer aldı.
Beşiktaş'ta bunun yanı sıra hem gol atıp hem de asist yapan ise 4 oyuncu bulunuyor.
Takımda bu alanda öne çıkan isim ise son dönemde performansıyla göz dolduran. Kadıköy’deki Fenerbahçe zaferinde de alkışları toplayan Junior Olaitan oldu.