Bayraklı Belediyesi rüşvet soruşturmasında 43 şüpheli adliyeye sevk edildi

· Sabah

Bayraklı Belediyesi rüşvet soruşturmasında 43 şüpheli adliyeye sevk edildi

İzmir merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, aralarında eski Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın da yer aldığı 43 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İzmir, Ankara, Elazığ ve Muğla'da yürütülen ortak çalışmalarda 47 şüpheli yakalanırken aramalarda bir ruhsatsız tabanca ve dijital materyallere el konuldu. Emniyetteki ifadesi tamamlanan 4 kişi serbest bırakılırken, aralarında eski Belediye Başkanı Serdar Sandal, oğlu ve belediye iştiraki yöneticilerinin de bulunduğu 43 kişi adliyeye çıkarıldı. Firari bir şüpheliyi yakalama çalışmalarının ise sürdüğü bildirildi.

Daha önce yayımlanan haberlerde, İzmir merkezli yürütülen rüşvet ve usulsüzlük operasyonları kapsamında eski belediye başkanı Serdar Sandal ile çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı duyurulmuştu.

Arka plan

Kaynak: Sabah · TRBülten tarafından derlendi