· Sabah
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gaziosmanpaşa'da yaptığı konuşmada Türkiye'nin askeri İHA üretiminde dünya lideri olduğunu belirtti.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gaziosmanpaşa'da AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti ve bir söyleşi programına katıldı. Kacır, Türkiye'nin askeri insansız hava aracı üretiminde dünyada birinci sırada olduğunu, bu seviyelere muazzam bir altyapı inşa ederek geldiklerini söyledi.
Bakan Kacır, beyaz eşya, ticari araç, otobüs, güneş paneli ve çelik üretiminde de Avrupa'da bir numara olduğumuzu ifade etti.
Türkiye Yüzyılı'nda çok daha büyük başarılara imza atılacağını dile getirdi.
Bakan Kacır, son dönemdeki konuşmalarında Türkiye'nin Turcorn'u HubX'i, BİGG Yatırım Programı çağrısını ve TÜBİTAK'ın yeşil dönüşüm programını da gündeme getirmişti.
Kaynak: Sabah · TRBülten tarafından derlendi