· Habertürk
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal'ın Aston Villa'dan Ollie Watkins'i istediğini ancak transferin gerçekleşmediğini duyurdu.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, olağan genel kurul toplantısında teknik direktör İsmail Kartal'ın transfer isteğini açıkladı. Yıldırım, Kartal'ın Aston Villa'dan Ollie Watkins'i istediğini, ancak futbolcunun Türkiye'ye gelmeyi kabul etmediğini ve kulübünün de satış yapmadığını söyledi.
Yıldırım, yaklaşık 1,5 ay süren görüşmelerde hem futbolcuya hem de kulübüne teklifte bulunulduğunu belirtti.
Aziz Yıldırım'ın bu açıklamaları, teknik direktör İsmail Kartal'ın istifa kararı ve görevde kalmasıyla ilgili önceki gelişmelerin ardından geldi. Yıldırım daha önce de Kartal'ın görevinin başında olduğunu ve kendisinin onun büyüğü olduğunu ifade etmişti.
Kaynak: Habertürk · TRBülten tarafından derlendi