· FikirPilot
20 milyon dolar yatırım alan Ando, her biri kendi kimliği ve gelen kutusu olan yapay zeka ajanlarını Slack ve Microsoft Teams'ten farklı olarak doğrudan sohbetlere ekliyor.
Ando adlı yapay zeka uygulaması, 20 milyon dolar yatırım aldı. Uygulama, her birinin kendi kimliği ve gelen kutusu bulunan yapay zeka ajanlarını, Slack ve Microsoft Teams gibi platformların aksine, doğrudan sohbetlerin içine yerleştiriyor.
Bu ajanlar kanalları, grup sohbetlerini ve canlı görüşme dökümlerini takip edip kendileri mesaj gönderebiliyor. Farklı konuşmalardaki çalışanları bir araya getirerek karar önerisi sunabiliyor. Uygulama şu anda 15 ülkede kullanılıyor.
Yaklaşım, yapay zekayı yalnızca komutlara yanıt veren bir araç olmaktan çıkarıp iş akışının içinde görev alan bir katılımcıya dönüştürüyor. Bu durum, çok sayıda kanal ve toplantı kaydı üzerinden çalışan ekiplerin karar süreçlerini etkileyebilir.
Kaynak: FikirPilot · TRBülten tarafından derlendi