· Anadolu Ajansı
Adana'nın Kozan ilçesinde başlayıp İmamoğlu ve Aladağ ilçelerindeki bazı mahallelere de sıçrayan yangının kontrol altına alınması için çalışmalar devam ediyor.
EDITION Gündem Adana'daki orman yangınına müdahale sürüyor Adana'nın Kozan ilçesinde başlayıp İmamoğlu. Aladağ ilçelerindeki bazı mahallelere de sıçrayan yangının kontrol altına alınması için çalışmalar devam ediyor. Eren Bozkurt, Yakup Sağlam 10 Eylül 2026 • Güncelleme: 10 Eylül 2026 Fotoğraf: Eren Bozkurt / AA ADANA Enizçakırı Mahallesi'nde 8 Eylül'de çıkan. Eren Bozkurt, Yakup Sağlam 10 Eylül 2026 • Güncelleme : 10 Eylül 2026 Fotoğraf : Eren Bozkurt / AA ADANA Enizçakırı Mahallesi'nde 8 Eylül'de çıkan ve şiddetli rüzgarın etkisiyle iki ilçeye de yayılan yangına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.
Ekiplerin çalışmasıyla enerjisi düşürülen ve bazı noktalarda kontrol altına alınan yangında zarar gören alanlar dronla görüntülendi.
Enizçakırı Mahallesi'nde 8 Eylül'de henüz belirlenemeyen nedenle çıkan orman yangını, Aladağ ile İmamoğlu ilçelerindeki bazı mahallelerde yayılmıştı. Yaklaşık 15 mahallenin etkilendiği, bazı ev ve ahırların zarar gördüğü yangın nedeniyle 285 hanede 835 vatandaş tedbir amaçlı tahliye edilmişti.
Haberi Paylaş Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.