A Milli Futbol Takımı'nın Fransa hazırlıkları sürüyor

· Sabah - Spor

A Milli Futbol Takımı'nın Fransa hazırlıkları sürüyor

Ay-yıldızlılar, yarınki son antrenmanın ardından kara yoluyla Kocaeli'ye gidecek. Maç öncesi basın toplantısı düzenlenecek.

A Milli Futbol Takımı, TFF Hasan Doğan Tesisleri'nde UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup ilk maçında Fransa ile karşılaşacak ekibin hazırlıklarına devam etti. Vincenzo Montella yönetimindeki antrenmanda pas, son vuruş ve taktik çalışmaları yapıldı.

Orkun Kökçü ayak parmağı ağrısı, Muhammed Şengezer ise hafif sakatlık nedeniyle antrenmana katılmadı. Kampa yeni dahil olan Mustafa Eskihellaç idmanda yer aldı.

Milliler, yarın saat 16.00'daki son antrenmanla hazırlıkları tamamlayacak ve kara yoluyla Kocaeli'ye geçecek. Saat 20.15'te teknik direktör Vincenzo Montella ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı Kocaeli Stadı'nda düzenlenecek.

Arka plan

Kaynak: Sabah - Spor · TRBülten tarafından derlendi